Implantologie

Implantologia sau implantarea dinților

Implantarea dinţilor – una din cele mai sigure şi durabile metode pentru restabilirea arcadei dentare. Implantul dentar reprezintă în sine un şurub de titan, care se înserează în os. În fond, implantul este rădăcina artificială a dintelui.

Este domeniul stomatologic care oferă posibilitatea unică și sigură de restabilire a arcadei dentare. Procedura este fără durere!

Important: Din punct de vedere tehnic implantul este fabricat din titan pur. Titanul – este un metal bioinert, pe care sistemul imunitar al organismului uman nu îl percepe ca pe un corp străin şi din acest motiv el se integrează bine în ţesutul osos. Implantele sunt absolut inofensive pentru sănătate. Dezvoltarea contemporană a implantologiei demonstrează nişte rezultate de integrare de peste 98%. 

Implantele  permit

Suplinirea defectelor arcadelor dentare fără prepararea dinţilor adiacenţi.  

Implantele oferă posibilitatea

Protejării maxilarului complet lipsit de dinţi cu construcţii fixe mai comode.

Nivelul modern de dezvoltare al stomatologiei permite

In unele cazuri înserarea implantului imediat în urma extracţiei dintelui şi practic imediat confecţionarea coroanei pentru acesta.

Înserarea implantelor în os opreşte

Resorbţia osului în regiunea dintelui (sau dinţilor) lipsă. Osul, lipsit de sarcină funcţională se atrofiază rapid. Înserarea implantului permite din nou solicitarea osului.
""
1
Previous
Next